Tähtpäev: aasta PERHi apteegitülist

Silt PERHi apteegi uksel aasta tagasi, kui vaidlus rendipinna üle algas.
Silt PERHi apteegi uksel aasta tagasi, kui vaidlus rendipinna üle algas.

Aasta tagasi, oktoobri esimestel päevadel lahvatas siiani kestev tüli regionaalhaigla apteegipinna asjus. Rendikonkursi võitnud BENU apteegikett ei saanud sisse kolida, kuna senine rentnik Apotheka ei andnud ruume vabaks.

Apotheka keti apteek tegutseb PERHi fuajees siiani ja BENU haiglale lähim apteek paarkümmend meetrit eemal, teises majas, on vahepeal oma valikut ja pinda lihtsalt laiendanud. Käsil on kohtuasju ja renti haigla apteegilt ei saa võtta, kuna sellega ta kinnitaks nõusolekut Apotheka rendilepinguga.

Mais PERHi admisnistratiivdirektor Aivi Karu selgitas Meditsiiniuudistele, et kuna kehtivat üürilepingut pole, siis ei saa regionaalhaigla ka apteegipinda omavoliliselt valdavale Terve Pere Apteek OÜ-le (Apotheka kett) üüri ja kommunaalkulude arveid esitada.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla ootas siis ikka veel kohtuistungi määramist, mis lahendaks mullu oktoobris Terve Pere Apteegiga puhkenud tüli üüripinna üle.

Terve Pere Apteegi juhatuse liige Kadri Ulla täpsustas toona, et nad teevad igakuiselt PERHile kommunaalide ja üürimakseid, aga PERH kannab need neile tagasi. "Seega tekitab PERH oma tegevusega ise endale kahju," kinnitas Ulla.

Uurime, milline on seis täna.

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.