Hulgimüüjate TOP 3 hulgas meditsiinitarvikute firma

Tabelis 3. kohal olev MN Medicali tegevusvaldkond on meditsiiniseadmete ja kirurgiriistade ning ortopeediliste abivahendite hulgimüük.
Tabelis 3. kohal olev MN Medicali tegevusvaldkond on meditsiiniseadmete ja...

Eesti edukate hulgikauplejate värskes edetabelis on kolmandal kohal OÜ MN Medical, mis tegutseb meditsiiniseadmete hulgimüügi, paigalduse ja tehnilise hooldusega.

OÜ-l MN Medical on filiaal Valgevenemaal esindustegevuse õigusega ning mullused suurimad turud olid Valgevene ja Venemaa. Firma juhatuses on Andrei Matveikov ja Evgeni Beliaev. Omanikuks märgib leht Evgeni Beliaevi 97,5% ulatuses. Firma müügitulu oli 38 098 992 eurot, ärikasum 3 193 314 eurot. Aasta varem oli firma samas tabelis 77. kohal.

Ettevõtte juht ütles Äripäevale, et eelmise aasta tulemus oli keskmine, sest sest kõikide projektidega ei jõutud lõpuni. „Loodame sel aastal paremaid tulemusi, sest meile avanesid uued turud. Töötame enamjaolt Nõukogude Liidu liikmesriikidega, seega mõjutavad meie tulemusi palju valuutakõikumised. Eesti turg on väga väike ja kardame poliitilisi otsuseid, mis mõjutavad meie majandustegevust.”

Ta lisas, et MN Medical OÜ on palju investeerinud personali koolitusse ning samuti uute turgude müügi suurendamisse. Grupi eesmärk järgmisel majandusaastal on stabiilse müügikäibe säilitamine ning kasumi teenimine ning Eestis ja muudel riikidel potentsiaalsete tarbijate ehk võimalike ostjate otsimine. MN Medical OÜ peakontoris, kõigis tütarettevõtetes ja esindustes töötab kokku umbes 150 inimest.

Farmaatsiatoodete hulgimüügiga tegelev Allium Upi OÜ, mille omanik on 100% AS Magnum. Osaühingu juht on Ahti Kallikorm. Müügitulu oli 2017. a 35 681 278 eurot ja ärikasum 3 611 845 eurot. Aasta varem oli OÜ samas tabelis 6. kohal. 

58. kohalt leiab samuti Magnumile 100% kuuluva Magnum Medical OÜ, mis tegeleb ravimite ja muude apteegikaupade hulgimüügiga. Ettevõtte juhatust esindab Tiina Lätti, firma müügitulu oli 2017. aastal 162 969 044 eurot ja ärikasum 1 638 996 eurot.

Täispikkuses tabeli leiate SIIT.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.