Sotsiaalministeeriumi kantslerina jätkab Marika Priske

Marika Priske, Sotsiaalministeeriumi kantsler.
Marika Priske, Sotsiaalministeeriumi kantsler.

Valitsus kinnitas eilsel istungil Marika Priske jätkamise sotsiaalministeeriumi kantslerina. Kantsleri ametiaeg kestab viis aastat.

„Tõhus töö-, sotsiaal- ja tervishoiupoliitika on võti Eesti kestlikkuse tagamisel. Olen veendunud, et kui suudame paremini tervist hoida, vähendada hoolduskoormust ja anda tööturumeetmetega võimalikult paljudele inimestele võimaluse tööd teha, ei pea me muretsema ka riigi majandusliku toimetuleku pärast,“ ütles kantsler Marika Priske.

„Oleme viimastel aastatel käivitanud väga olulisi protsesse kõigis kolmes valdkonnas, meil on tugev meeskond nii ministeeriumis kui haldusalas ja ühiskond tunnetab sotsiaalteemade olulisust üha rohkem. Selle pealt on väga hea edasi minna, et riik oleks oma inimeste jaoks veelgi paremini olemas,“ lisas Priske.

Priske on lõpetanud Pärnu 1. keskkooli (praegune ühisgümnaasium) ja Tartu Ülikooli majandusküberneetika alal (1990). Ta on töötanud Pärnu linnavalitsuse arendusosakonnas konsultandina ja Hoiupanga (hiljem Hansapanga) Pärnu linnakontori laenujuhi ja juhatajana ning Eesti Krediidipanga Pärnu filiaali juhatajana. Aastatel 2000-2014 oli Marika Priske majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler. 2014. aastast on Marika Priske ametis sotsiaalministeeriumi kantslerina.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.