Ivi Normet astus peremeditsiini residentuuri

Ivi Normet jätkab õpinguid peremeditsiini residentuuris.
Ivi Normet jätkab õpinguid peremeditsiini residentuuris.

10. augustil on Ivi Normeti viimane tööpäev regionaalhaigla meditsiiniliste teenistuste direktorina. Ta läbis selle aasta kevadel Tartu Ülikooli juures programmi "Arstid tervishoidu tagasi" ja jätkab õpinguid peremeditsiini residentuuris.

Normet koordineeris haigla kvaliteediteenistuse, klienditeeninduse teenistuse, palliatiivravi keskuse ning teadus- ja arendusteenistuse tööd. Meditsiiniliste teenistuste direktorina oli Normetil juhtiv roll mitme haigla arengukava strateegia elluviimisel, eelkõige patsiendikeskse haigla strateegia ja kvaliteedistrateegia juures.

„Rohkem kui kahe aasta jooksul on Ivi märkimisväärselt panustanud patsiendikesksuse arendamisesse meie haiglas,“ ütles haigla juhatuse liige- ülemarst dr Andrus Remmelgas ja lisas: “Tema kogemus terviseala edendamisel andis väärtusliku panuse meie juhtimismeeskonda ja haigla arengusse.“ 

"Naasen haiglasse tagasi korduvalt järgmise kolme aasta jooksul, aga siis juba arst-residendina," kinnitas Ivi Normet. Ta näeb end tulevikus töötamas perearstina, alguses küll asendus- või abiarstina. "Kaugem eesmärk on kandideerida vabale nimistule või koguda uus nimistu," ütles Normet. 

Enamuse Normeti seniseid vastustusvaldkondi võttis üle regionaalhaigla juhatuse liige Terje Peetso, kes alates aprillist vastutab teadus-, arendus- ja koolitustegevuse, rahvusvahelise koostöö, kvaliteedijuhtimise ja meditsiinitehnika valdkondade eest. Uut meditsiiniliste teenistuste direktorit pole hetkel plaanis värvata.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

4. detsember 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.