Autor: Violetta Riidas • 7. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Tallinna Keskhaigla Naistekliiniku emadusnõuandla muutub lastele mugavamaks

Ida-Tallinna KeskhaiglaPRESSITEADE 

TNT Express Worldwide Eesti AS-i töötajad kinkisid Ida-Tallinna Keskhaigla Naistekliiniku emadusnõuandlale lastemööbli, mis muudab ooteruumid lastesõbralikumaks ja võimaldab lastele ema visiidi ajal meeldivaid tegevusi.

TNT korraldas töötajate seas heategevusliku korjanduse ning kogutud summa eest soetati Naistekliiniku ooteruumi jaoks neli laste lauda ja toolid, kus lapsed saavad mängida ja joonistada. Samuti osteti lauale kaks komplekti arendavaid mänguasju ja neli komplekti värvilisi pliiatseid.  Mööbel hakkab paiknema värskelt remonditud emadusnõuandlas, et väikestel oleks ema visiidi ajal tegevust ja külastus toredamalt sujuks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099