6. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Geenivaramu osaleb Euroopa Teadusfondi Biopankade üldkoosolekul

07.12.2006

Eesti Geenivaramu juhatuse liige professor Andres Metspaluesineb ettekandega Euroopa Teadusfondi Biopankade üldkoosolekulAmsterdamis.

„ Biopangad peavad tegema koostööd- üksi ei saa meist keegihakkama.” ütles professor Metspalu. „Me oleme teistele biopankadeleeeskujuks- meie järgi joondutakse- näiteks järgitakse meie omalesarnast populatsioonipõhilist andmekogumise süsteemi Inglisebiopangas” lisas Metspalu. Antud koosolekul arutatakse loodetavastika Euroopa Liidu infrastruktuuri raames biopankade rahastamist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099