6. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küsimused puudega inimese tööle võtmisel

Sotsiaalministeerium Pressibriif 7.12.2006

<br />Tööandjad on puudega inimest tööle võttes aeg-ajalt kimbatuses.Esitatakse endale küsimusi- kas ma tohin inimest tööle võtta võimida peaksin arvestama? Tihtilugu kipuvad küsimused korduma.Seetõttu toome ülevaate peamistest teemadest- mille vastu tööandjadon huvi tundnud ning mida tööandja võiks teada puudega inimesetööle võtmisel.

<strong>Kas puue või töövõimetus?</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708