13. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avatakse Karula kodu raske puudega inimestele

Sotsiaalministeerium Pressiteade 14.12.2006

Homme- 15. detsembril kell 14.00 toimub Karula kodu pidulikavamine. Karula kodus hakkavad elama raske vaimu- ja liitpuudegakasvandikud üle kogu Eesti. 

Sotsiaalminister Jaak Aabi sõnul on Karula kodutaasiseseisvumisaja suurim riigi investeering Viljandi maakonda jasama aja suurim investeering sotsiaalhoolekandesse terves Eestis.„Karula kodu võib võtta näidisena- kuhupoole peabsotsiaalhoolekanne liikuma. See tee on kindlasti pikk ja tulebpingutada- et lisaks struktuurifondide ja riigi olulisele panuselesaaks tulevikus ka eelarvest ressursse juurde”- sõnas minister.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708