13. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muutus Eesti Haigekassa nõukogu koosseis

TÄIENDAV PÄEVAKORRAPUNKT: Valitsus võttis vastu „Eesti Haigekassa nõukogu liikmete nimetamine“ muutmise korralduse- millega arvatakse haigekassa nõukogust välja Toomas Annus- Sandor Liive ja Mati Jostov. Uuteks liikmeteks nimetatakse Eesti Haiglate Liidu juhatuse liige Tõnis Allik- Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse liige Tiit Kuuli ja aktsiaseltsi A. Le Coq Tartu Õlletehas juhatuse esimees Tarmo Noop.

Tööandjaid esindavaks organisatsiooniks Eesti Haigekassanõukogus määras valitsus Eesti Tööandjate Keskliidu.

Eesti Haigekassa nõukogu koosneb 15 liikmest. Ametikoha järgikuuluvad nõukogusse sotsiaalminister- rahandusminister ja Riigikogusotsiaalkomisjoni esimees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708