19. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõuluvana ei suitseta

20.12.2006

Jõuluvana mõõtis kampaania „HELP - Elagem tubakata!” raames omakopsude süsinikoksiidi  (CO) taset; tulemused näitavad- etjõuluvana kopsud on tubakasuitsust kahjustamata.

Jõuluvana testis oma kopsude puhtust Korvatunturi kodusRovaniemis. Jõuluvana oli HELP-kampaania tegevustega kursis ningandis oma täieliku toetuse ka kampaania eesmärgile - see oninimeste- eelkõige noorte teavitamine terviseohtudest- midasuitsetamine ja tubakasuits nii suitsetajatele kui ka neidümbritsevatele inimestele põhjustab. Jõuluvana tundis eriti suurtmuret perede pärast- kus lapsevanemad suitsetavad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708