26. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu tänab kliinikumi tasemel hooldusravi eest

27.12.2006

Neljapäeval- 28. detsembril kell 14 toimub Tartu raekoja saalistänuüritus- kus Tartu linnavalitsus tänab TÜ Kliinikumispordimeditsiini- ja taastusravi kliiniku hooldusravi osakonda heakoostöö ees kõrgetasemelise hooldusravi pakkumisel. Üle antaksetänukirjad parimatele õdedele ja põetajatele.

Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kreesõnul arendavad linn ja kliinikum hooldusravi koostöös. "Praegu onvõimalik suhteliselt lühikese ooteajaga pakkuda tartlastele vägakvaliteetset hooldusravi. Eriti oluline on- et seda ravi saabtartlane oma kodulinnas-" lisas Sirje Kree.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708