28. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aab: rahandusministri avaldus on üllatav

29.12.2006

Sotsiaalminister Jaak Aabi sõnul on äärmiselt kahetsusväärne- etrahandusminister teeb üllatavaid avaldusi ETV „Jõulutunneli”saatega inimeste annetuste eest ostetavate reanimobiilidekäibemaksu katmise osas.

Ministri sõnul on võimatu- et sotsiaalministeerium oleksplaneerinud eelarvesse annetusrahade eest ostetavate reanimobiilidekäibemaksu katmise. „Me ei saa sellist rida oma eelarvesseplaneerida- sest rahandusministeeriumi eelarve osakond ei lase sedaläbi-” ütles Aab. „Ka ei ole rahandusministeerium lubanud mittekunagi planeerida ühelgi ministeeriumil eelarvesse tagavararaha-mille eest saaks selliseid kulusid katta.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099