4. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2006. aasta ajakirjandusauhindade võitjad

05.03.2007

<br />Tallinn- 5. märts 2007. Eesti Ajalehtede Liit andis reede- 2.märtsi õhtul Tallinnas Õpetajate Majas toimunud pressipeol üle2006. aasta ajakirjandusauhinnad.

Bonnieri preemiale pretendeerisid Kadi Heinsalu 8. novembril2006 Äripäevas ilmunud artikkel "Arco Vara küsib korteriostjateltkolmandiku raha juurde"- mis paljastas Eesti suurimakinnisvarafirma Arco Vara kavatuse taganeda korteriostjategasõlmitud lepingu tingimustest ning nõuda korteribroneerijateltkolmandiku võrra lisaraha ning mille avaldamine sundiskinnisvarafirma oma hinnapoliitikat muutma ja lepingutest kinnipidama; Argo Ideon ja Tarmo Vahter Eesti Ekspressis 17. augustililmunud artikliga "Toomas Annuse meistriklass"- mis näitas umbes 15aastatkestnud tehinguterea varal- kuidas Eesti üks rikkaim inimeneToomas Annus oskab teenida raha- kui samal ajal avalik sektor peaboma huvide kaitsmisel järeleandmisi tegema; Ralf Martin SoeÄripäevas 13. aprillil 2006 ilmunud artikkel "Ümbrikupalk Grossijuurest"- mis paljastas avaliku saladuse ettevõtja Oleg Grossiettevõtetes makstavate ümbrikupalkade kohta ning Sulev Vedler jaTarmo Vahter Eesti Ekspressis 12. oktoobril ilmunud artikliga"Kahtlustus: Maa-ameti juht võttis 11 miljonit krooni pistist"- misnäitas esimesena Eestis- milles kahtlustatakse maa-ameti kõmuliseltvahistatud juhti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708