3. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Munatoitude valmistamisel tuleb järgida hügieeninõudeid

Tervisekaitseinspektsioon 04.04.2007

<br />Tervisekaitseinspektsioon (TKI) tuletab meelde- et seoseslähenevate pühadega tuleks rohkem tähelepanu pöörata munastvalmistatud toitude ohutusele ning silmas pidada lihtsaid võtteidmunade käitlemisel ohutuse tagamiseks.

Üks suuremaid ohtusid- mis munadega võib kaasneda- on ohthaigestuda salmonelloosi. Munad võivad sisaldadasalmonelloosibaktereid koore peal või sees- seega on haigestumisevältimiseks väga oluline pidada munatoitude valmistamisel kinnihügieenireeglitest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099