3. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harjumaa parim koolisöökla on Kosejõe koolil

04.06.2007

<br />Tervise Arengu Instituudi ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojakonkursi "Parim koolisöökla 2007" Harjumaa eelvooru võitis Kosejõekooli söökla. Üle-riigilisel võistlusel jätkavad Saku ja Jürigümnaasiumite toitlustajad.

Harjumaa Tervisenõukogu võttis sööklate hindamisel arvessetoitlustamise korraldust- köögi- ja söökla funktsionaalsust-puhtust ja lapsesõbralikkust. Menüüdes hinnati eri toidugruppidekasutamist- toidu tervislikkust ja vahelduvust ning sobivustlastele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708