14. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Humira võib parandada reumatoidartriidi patsientide tööviljakust

Kolm uuringut vihjavad võimalusele- et Abbott'i ravim HUMIRA(R) (adalimumab) võib parandada reumatoidartriidi patsientide tööviljakust

<strong><br /></strong>BARCELONA- Hispaania- 15.juuni/PRNewswire-FirstCall/ --- Üks läbimurdelistest uuringutestnäitas- et 11 protsenti vähem reumatoidartriidi (RA) patsienteandis teada töökoha kaotusest- kui nad said kombineeritud raviHUMIRA'ga- võrreldes vaid metotreksaatraviga

Reumatoidartriit (RA) on üks põhilisemaid töövõimetusetekkepõhjuseid lääne riikides. Täna avaldatud uued andmed näitavadet reumatoidartriidiga (RA) patsiendid- keda raviti Abbott'iHUMIRA(R)'ga (adalimumab) jätkasid töötamist pikema aja jooksul-puudusid vähem ja teatasid suuremast tööviljakuse paranemisest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099