14. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalministeerium: nädala eelinfo 18.-22. juuni 2007

Esmaspäev- 18. juuni

<span style="font-size: 13pt">* Sotsiaalminister Maret Maripuukohtub Eesti Haiglate Liidu ja Eesti Arstide Liiduesindajatega</span>

<span style="font-size: 13pt">* Sotsiaalministeerium ja MTÜLiving for Tomorrow viivad 18.-19. juunil Jõhvi Maavalitsuseruumides läbi koolituse inimkaubanduse ennetamise ja ohvriteabistamise teemal. Koolitus on vene keeles- osalevadohvriabitöötajad- lastekodude ja koolide sotsiaaltöötajad-psühholoogid ja politseinikud- kokku 20 inimest. Koolitajateks onSirle Blumberg ja Jevgenia Zurba MTÜst Living for Tomorrow-lektoriteks Elvira Kupershtein MTÜst Eluliin ja Ardo Ranne PõhjaPolitseiprefektuurist.</span>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099