21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Ülikoolis alustab 1. jaanuarist tegevust loodus- ja tehnoloogiateaduskond

22/06/2007

<br />TÜ nõukogu võttis täna- 22. juunil 2007 vastu otsuse asutada TartuÜlikoolis loodus- ja tehnoloogiateaduskond (LOTE)- mis hakkabkoosnema kuuest teadus- ja arendusasutusest: TÜ füüsikainstituudist- TÜ keemia instituudist- TÜ molekulaar- jarakubioloogia instituudist- TÜ ökoloogia ja maateadusteinstituudist- TÜ tehnoloogiainstituudist ning TÜ Eestimereinstituudist.

Teadus- ja arendusasutus TÜ keemia instituut luuakse praegusefüüsika-keemiateaduskonna keemia osakonna põhjal ningfüüsika-keemiateaduskonna füüsika osakond liidetakse jubaolemasoleva teadus- ja arendusasutuse TÜ füüsika instituudiga. Veelluuakse LOTE alla teadus- ja arendusasutused TÜ molekulaar- jarakubioloogia instituut (praegune bioloogia-geograafiateaduskonnamolekulaar- ja rakubioloogia instituut) ning TÜ ökoloogia jamaateaduste instituut. Viimane luuakse botaanika ja ökoloogia-geograafia- geoloogia ning zooloogia ja hüdrobioloogia instituudiühendamise ning ümberkorraldamise teel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099