27. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pfizer algatab kolmanda faasi katsed

Pfizer algatab kolmanda faasi katsed- uurimaks sunitinib malaadi mõju patsientidel- kel on metastaatiline jämesoole vähk

<strong>Uusi esimese faasi andmeid sunitinib malaadi mõjuhindamise kohta metastaatilise jämesoole vähiga patsientide puhulesitleti seedeelundite vähi ülemaailmsel kongressil</strong>

<br />BARCELONA- Hispaania --(BUSINESS WIRE) -M 28. juuni 2007.a - Pfizerteatas täna kolmanda faasi kliiniliste katsete algatamisest-hindamaks sunitinib malaadi turvalisust ning tõhusust koosmõjusstandardse kemoteraapia režiimiga patsientide puhul- kellel onmetastaatiline jämesoole vähk (mCRC) - vähk- mis on alguse saanudjämesooles ning levinud teistesse kehaosadesse. Samuti näitasiduued andmed esimese faasi uuringutest- mida esitleti sel nädalalseedeelundite vähi ülemaailmsel kongressil (World Congress onGastrointestinal Cancer- WCGC) Barcelonas- et sunitinib malaat onaktiivne ning üldiselt hästi talutav kombinatsioonis standardsekemoteraapia režiimiga- FOLFIRI-ga- patsientide puhul- kel on mCRC-mida pole varem ravitud. Need andmed toetavad veelgi sunitinibmalaadi hindamist mCRC puhul kolmanda faasi programmis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099