28. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaaltöö nr 3/2007 kirjutab sotsiaalteenustest meil ja mujal

Tervise Arengu Instituut PRESSITEADE 29.06.2007

<br />Sotsiaalsete elukutsete esindajad Euroopas arutavad- kuidaskujundada ühine identiteet ja kuidas muutuva maailmaga sammupidada. Eesti sotsiaaltöötajad ostivad võimalusi- kuidas pakkudajärjest paremaid sotsiaalprogramme ja teenuseid.

   * Tartu Ülikooli külalisprofessor <strong>Hans vanEwijk</strong> tõstatab küsimuse- millised tegurid mõjutavadsotsiaalteenuste kui majandussektori arengut ja sotsiaaltöö kuielukutse mainet. Eesti olukorda kommenteerib <strong>JüriKõre</strong>. Lisaks saab ajakirjas lugeda mõtteid Parmas toimunudsotsiaaltöö konverentsist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099