29. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastekodude projekteerimislepingud said allkirjad

Sotsiaalministeerium Pressiteade- 30. juuni 2007

<br />Sotsiaalministeeriumi kantsler Maarja Mändmaa kirjutas üleeile- 28.juunil alla Viljandi lastekodu Pärsti valla kahe peremaja ningPärnu Niidupargi kuue peremaja ja ühe tegelusmajaprojekteerimislepingule.

Eestis lähevad niinimetatud suured kombinaatlastekodud üleperemajade süsteemile- kus lapsed hakkavad elama kuue- kunikümneliikmelise perena. Peremajas on pereemal ja igal lapsel omatuba- ühiselt kasutada on elutuba ja köök. Maja kõrvale rajataksemänguväljakud. Tegelusmaja on laste kooskäimiskoht- kus nad saavadoma vaba aega sisustada. Sinna tulevad näiteks huvialaringid jajõusaal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099