15. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinlane saab värsket terviseteavet

16. juuli 2007

<br />Tallinna Tervisenõukogu avas tervise-edenduse kodulehekülje- misannab Tallinna tervishoiust jooksvalt värsket infot ning kajastabtervisetemaatikat ka laiemalt.

Hiljuti avatud veeb kajastab lisaks jooksvale infole Tallinnasläbiviidud terviseuuringuid- erinevaid tegevusvaldkondi (südame- javeresoonkonna haiguste- HIV/AIDSi ja narkomaania ning traumadeennetus)- erinevate institutsioonide (sh haigekassa ja TerviseArengu Instituut) infomaterjale- peale selle on kodulehel arvukaltlinke- mis tagavad kiire pääsu erinevate tervisega seotud asutusteteabe juurde sotsiaalministeeriumist alustades ja psühholoogilisenõustamisega lõpetades.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099