23. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ÜROs olid kõne all soolise võrdõiguslikkuse küsimused Eestis

24. juuli 2007 Nr. 194-E

<br />Teisipäeval- 24. juulil tutvustas Eesti New Yorgis ÜRO naistediskrimineerimise kaotamise komitee 39. istungjärgul Eestineljandat perioodilist aruannet naiste diskrimineerimise kaotamisekonventsiooni täitmise kohta. Eesti delegatsiooni juhtis suursaadikMarina Kaljurand.

Suursaadik Kaljurandi sõnul oli dialoog komiteega vägakonstruktiivne ja komitee tõstis esile mitu positiivset arengutEestis. "Võrdõiguslikkuse seadus on vastu võetud- tööd on alustanudvõrdõiguslikkuse volinik- õiguskantsleri volitusi on laiendatud-inimkaubanduse vastu võitlemise arengukava on vastu võetud ningvälja töötamisel on lähisuhete vägivalla ennetamise ja tõkestamisearengukava-" loetles Kaljurand komitee poolt tunnustamist leidnudsamme. "Komitee hinnangul on eestlaste suhtumises võrdõiguslikkuseküsimusse toimunud muutused paremuse poole- kuigi endiseltvalitsevad ühiskonnas paljud stereotüübid-" lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099