1. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alkoturism võib alata

02.08.2007

<br />Vastukaaluks värskelt jõustunud alkoholi jaemüügi piiranguteleavati täna veebikeskkond www.alkoturism.com- mis koondab infot peakõikide Eesti omavalitsuste vastavate piirangute ning nendeterritooriumitel avatud kaupluste/tanklate kohta.

Ettevõtmise taga seisab MTÜ Ettevõtlikud Noored- kes onlehekülje siiski loonud illustreerimaks absurdset olukorda- kuhu"Eesti alkoholipoliitika terviklahendus" poliitiliseotsustusvõimetuse ja populistlike otsuste tulemusena jõudnud on.Ühing kutsub kodanikualgatuse korras toetama alkoholi jaemüügileühetaoliste regulatsioonide kehtestamist kogu Eesti territooriumilning on selleks algatanud veebilehel ka allkirjade kogumisekampaania ( <a target="_blank" href="http://www.alkoturism.com/lahendus"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.alkoturism.com/lahendus</span></a>).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099