2. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juulis registreeriti kaks rühmaviisilist haigestumist salmonelloosi

Terviskaitseinspektsioon Pressiteade 03. august 2007

<br />Juulis registreeriti Tervisekaitseinspektsioonis (TKI) kakssalmonelloosi rühmaviisilist haigestumist- neist üks oli Valgamaal-teine Raplamaal.

Valgamaal sai rühmaviisiline haigestumine alguse söögikohaspeetud sünnipäevapeolt- kus osales 23 inimest. Tänase seisuga onüheksal peokülalisel registreeritud salmonelloos- lisaks ka ükspisikukandja. Kõik haigestunud patsiendid pääsesid ambulatoorseraviga. Uuringute lõplikud tulemused selguvad lähiajal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099