5. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti toetab arengukoostööprojekti Ukraina Kulikovka rajoonis

6. august 2007 Nr 197-E

<br />Välisministeerium toetab 227 710 krooniga Ukraina Kulikovka rajoonimittetulundus- ja põllumajandussektori esindajate ning tervishoiu-ja lastekaitse töötajatele suunatud arengukoostööprojekti "Õppimineläbi nägemise ja kogemise" elluviimist. Välisminister Urmas Paetkirjutas alla käskkirjale- mille kohaselt eraldatakse see summavälisministeeriumi eelarves arengu- ja humanitaarabiks ettenähtudvahenditest.

Välisminister Urmas Paeti sõnul on Ukraina igakülgne toetamineäärmiselt oluline. "See võimaldab Eestil anda oma panusdemokraatliku ühiskonna kujunemisse Ukrainas-" ütles Paet. Ukrainaon üks Eesti arengukoostöö peamistest sihtriikidest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099