9. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühendus AVE imestab ministeeriumi osaluse pärast õlle turule tulekus

10.08.2007

<br />Ühendus Alkoholivaba Eesti (AVE) imestab alkoholitootjate jaJustiitsministeeriumi koostöös müügile tulnud uue õllemargi ülening küsib ministeeriumilt aru- milles seisneb nende osaalkoholiäri edendamises.

Eile teatas meedia- et A. Le Coq toob koostöösJustiitsministeeriumiga turule uue õlu - Põhiseaduse Pilsneri. "Eipane imestama- et ärimehed oma kauba müümisel ühiskondaprovotseerivad ja selles- et ärihuvide ees ei ole miski jäänudpühaks- pole ka midagi imestada-" tõdes AVE esimees Lauri Beekmann-"kuid kurb üllatus on see- et alkoholitootjatega on asunud koostöödtegema ministeerium."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099