10. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskerakonna Noortekogu nõuab Eesti Vabariigi põhiseaduse mõnitamise lõpetamist

August 11- 2007

<br />Keskerakonna Noortekogu peab lubamatuks justiitsministri Rein Langipidevat alkoholitootjate huvide eest seismist- seades oma isiklikudja erakonna huvid kõrgemale rahva tervisest. "Põhiseaduse Pilsneritootmine koostöös Justiitsministeeriumiga mõnitab Eesti Vabariigipõhiseadust ning mõjub halvasti riigi institutsioonidetõsiseltvõetavusele" sõnas Keskerakonna Noortekogu esimees SiretKotka.

Kesknoored peavad Reformierakonna suurtoetajatestalkoholitöösturite huvide kaitsmist poliitiliste hoobadega rahvatervise ning ühiskonna arvelt lubamatuks. "Justiitsminister ReinLangi järjekindel poliitika liberaliseerida veelgi niigiüliliberaalset alkoholipoliitikat ning alkoholi tarbimisepropageerimine on suureks ohuks meie ühiskonna jätkusuutlikusele.Seda olukorra- kus alkoholi liigatarbimise tõttu sureb ja muutubtöövõimetuks väga palju eestimaalasi-" lisas Kotka.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099