15. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiseaduse sätteid rikkunud apteekide tegevusload tunnistati kehtetuks

Ravimiamet 16.08.2007

<br />Ravimiamet tunnistas kehtetuks Tallinna 2 apteegi tegevusloadseoses toimunud seaduserikkumistega.

Kristiine Apteegi OÜ Kristiine Apteegis (Pae 76- Tallinn jaharuapteek Sõle 63- Tallinn) ning OÜ Patrika Uus-Tatari Apteegis(Vana-Lõuna 4- Tallinn) asetleidnud ravimiseaduses ja selle aluselkehtestatud õigusaktides esitatud nõuete oluliste rikkumistegaseoses tunnistas Ravimiamet nimetatud apteekide tegevusloadtäielikult kehtetuks. Tegevusloa omajad vaidlustasid Ravimiametiotsused halduskohtus- ent Tartu Ringkonnakohtu otsustega jäetiRavimiameti otsused- millega tegevusload kehtetuks tunnistati-jõusse. Riigikohus tegevusloa omajate kassatsioonkaebusi menetlusseei võtnud- mistõttu ringkonnakohtu otsus Uus-Tatari Apteegi suhtesjõustus 15.06.2007 ja Kristiine Apteegi suhtes 02.08.2007.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099