20. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtted Medtronic ja Bayer Diabetes Care teatavad liitumisest

Ettevõtted Medtronic ja Bayer Diabetes Care teatavad liitumisest- et varustada glükomeetritega firma Medtronic patsiente väljaspool USA-d

<strong>Uus glükomeeter pakub diabeetikutele täiendavaidravivõimalusi esialgu Kanadas ja Euroopas</strong>

<strong><br /></strong>MINNEAPOLIS ja TARRYTOWN- New York- 21.august. Ettevõte Medtronic- Inc. (NYSE: MDT) ja ettevõtte BayerHealthcare LLC osakond Bayer Diabetes Care teatasid tänaliitumisest- et levitada ja koosturustada uut glükomeetritettevõtte Medtronic patsientidele väljaspool USA-d- alustadesKanadast ja Euroopast. Uus mõõtur- mis põhineb mõõturite platvormilBayer's Contour(R)- kannab veresuhkru mõõtmistulemused traaditaotse insuliinipumpa MiniMed Paradigm(R) ja veresuhkru pidevajälgimise (CGM) süsteemi Guardian(R) REAL-Time. Traadita sidemuudab andmesisestuse patsientidele lihtsamaks ja mugavamaks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099