27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perepäev "Nõmme liigub" kutsub 1. septembril kõiki liikuma

28. august 2007

<br />1. septembril toimub Nõmme spordikeskuses sportlik perepäev "Nõmmeliigub". Kehalist tegevust ja kultuurset meelelahutust jagub koguperele terveks päevaks. Päeva alustatakse ujumise- jooksmise japallimänguga juba kell 11 hommikul. Kõigil soovijail on võimalikseikluspargi atraktsioone poole soodsamalt kasutada ja ujulapiletmaksab sel päeval kõigest kümme krooni.

Perepäeva raames avatakse kell 11.50 Nõmme-Harku Olümpiavõitjaterada- pärast avamist antakse start 15 kilomeetri pikkuselemetsajooksule. Kuna Harku parkmets paikneb valdavalt Harku vallasriigimetsamaal- siis on lisaks Nõmme linnaosavanem Rainer Vakralelubanud rada avama tulla ka Harku abivallavanem Vello Viiburg.Olümpiavõitjatest osalevad raja avamisel Jaak Uudmäe ja ErikaSalumäe.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099