28. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fertilitas soetas uue laparoskoopiliste operatsioonide süsteemi

PRESSITEADE 29. august 2007

<br />Erahaigla Fertilitas kasutab sellest nädalast uut 1-3 miljonitkrooni maksnud laparoskoopilist süsteemi- mis võimaldab teostadaväga erinevaid günekoloogilisi lõikusi. Uuel süsteemil on võrreldeseelmise mudeliga mitmeid tehnilisi uuendusi- mis muudavad arstidetöö lihtsamaks- lühendavad protseduurideks kuluvat aega ningeelkõige võimaldavad patsiendil lõikusest kiiremini taastuda.Tegemist on ainukese omataolise seadmega Eestis.

„Seadme laparoskoopia püstakus on kõik tavapärased endoskoopiaseadmed ning selle digitaalne kaamerasüsteem on parimsaadaolevatest. Lisaks on uus seade arstidele ja õdedele mugavam jalihtsam kasutada ning peaks tänu oma tööpõhimõttele vähendamaerinevateks protseduurideks kuluvat aega-” rääkis Karl Storzmeditsiinitehnika esindaja Inga Kõrgemaa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099