4. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

12. septembril on konverents "Palliatiivse ravi hea praktika Hollandis"

Tartu Ülikooli Kliinikum05.09.2007

<span style="letter-spacing: 0pt"><br /></span>TartuLinnavalitsuse tervishoiuosakond ja SA Tartu Ülikooli KliinikumiSpordimeditsiini- ja taastusravi kliinik korraldavad 12.septembril2007.a. Tartus- Maarjamõisa Polikliiniku 0-korruse saalis (Puusepa1a- Tartu) konverentsi "Palliatiivse ravi hea praktikaHollandis".

Konverentsil esinevad Hollandi spetsialistid annavad ülevaatepalliatiivse ravi ja hospiitsteenuse korraldusest ning sisust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099