5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Chikungunya viiruspalaviku puhang Kirde-Itaalias

Tervisekaitseinspektsioon 06.09.2007

<br />Ajavahemikul 4. juuli - 5. september 2007.a registreeriti Itaaliakirdeosas 197 chikungunya viiruspalaviku haigusjuhtu.

Haigestumine leidis aset <a href="http://www.knowital.com/italy/maps/emiliaromagnamap.html"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">Itaalia kirdeosas Emilia-Romagna regiooni Ravennapiirkonnas.</span></a> Tegemist on esimese Euroopas registreeritudchikungunya viiruspalaviku puhanguga. Haiguse leviku tavapärasteksregioonideks on seni olnud Aafrika- Kagu-Aasia ja India.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099