5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskfraktsioon muretseb tervisliku koolitoidu pärast

06.09.2007

<br />Tallinna linnavolikogu tänasel istungil soovis Keskerakonnafraktsiooni liige Kaja Laanmäe- et linnas pöörataks enam tähelepanuõpilaste tervislikule toitumisele.

Koolijuhist Laanmäe väljendas muret sellepärast- et praegusedtingimused ei luba lastele pakkuda tervislikku sooja koolilõunat.1. septembril 2002 jõustunud põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse sättejärgi kaetakse õpilaste toitlustuskulud riigieelarve vastavasihtotstarbelise eraldisena valla- ja linnaeelarvetele. Koolilõunaarvestusliku maksumuse ühe õpilase kohta kehtestab VabariigiValitsus oma määrusega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099