6. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimihinnad peavad olema patsiendile soodsad

Sotsiaalministeerium Pressiteade- 7. september 2007

<br />Eile sotsiaalministeeriumis toimunud ümarlaual räägitiprobleemidest ravimite juurdehindluse süsteemis ning otsitilahendusi- kuidas tagada ravimite soodne hind ning apteegiteenusehea kättesaadavus.

Neljapäeval toimunud kohtumisel patsientide ja pensionärideühendustega ütles sotsiaalminister Maret Maripuu- et praeguneravimite juurdehindluste regulatsioon on keeruline ning toobparatamatult kaasa ravimite hinnatõusu. „Kui me juurdehindlustesüsteemi üle ei vaata- siis ootab meid juba sel aastalravimihindade üldine tõus-” ütles Maripuu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099