9. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lasteaiad saavad MTÜ Eesti Naabrivalve ja Falck Koolituse abil turvalisuse alast õpet

10.09.2007

<br />Lasteaedade töötajate ja lapsevanemate soovil jätkab MTÜ EestiNaabrivalve 2005 aastal alustatud projektiga Turvaline lasteaed.Nagu nimigi ütleb- tahame projekti tegevuste kaudu parandada lasteturvalisust ja heaolu lasteaedades ning selleks viime läbimitmesuguseid hariduslikke üritusi. Projektil on kolm sihtgruppi:koolieelikud- lapsevanemad ja lasteaedade juhatajad. Igalesihtgrupile korraldame haridusliku või mängulise õppe- kus räägimevastavalt sihtgrupile nende võimalustest lasteaias turvalisustparandada ja kuidas iseend ning kaaslasi ohtu seadmata käituda.Lasteaedade juhatajate koolitusel käsitleme järgmiseid teemasid:kuidas valida otstarbekalt turvalisust tõstvaid vahendeid- juhatajaroll laste ja personali turvalisuse tagamisel- käitumineeriolukordades- personali vastutus perevägivalla avastamisel ningtraumade tekkimisel.

Lapsevanemate koolitusel selgitame nende võimalusi lasteaiaturvalisuse parandamisel. Räägime sellest- kuidas lapsevanem saabreageerida märgates kahtlast võõrast lasteaias- kuidas käituda- kuilaps tuleb koju võõra asjaga- lapse muredele reageerimine-suhtlemine lasteaia töötajatega- lapsele turvalisuse teemadeselgitamine. Lisaks räägime naabruskonna majade elanikevõimalustest lasteaia turvalisuse parandamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099