10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

??????????? ???? Raidla & Partnerid ???????????? ?????? ? ??????? ??????? ???????????? ?????

11 ???????? 2007 ?.

<br />??????????? ???? Raidla amp; Partnerid ???????????? ?????? ???????? ??????? ???????????? ????? ? ????????? ???????? ???-???????? ???????? ???????? ????????? ???? ?????? ? ??? ??????.

«? ???? ??? ?????????? ??????????? ????? ?? ??????????? ????????? ????????????? ? ????????? ???????????? ? ? ??? ?? ??????????????? ???????? ?????????- ??????? ? ???????????? ??????????????????? ????? ???????. ? ???? ?? ? ???????????? ??????? ???????? ?????????? ??? ??????? ?????????? ??? ??????????»- ?????? ??????????????????? Raidla amp; Partnerid ???? ??????. «????? ???????????????????????? ?????- ???????? ?? ???? ????????- ??????? ? ????? ??????????? ?????- ? ????????????? ? ?????? ??????? ??? ??????? ????????- ?? ????? ??????? ???? ????????? ????????? ?? ??? ????????? ?????? ?????????? ? ??????????? ?????».

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099