11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algasid puuetega inimeste aktiviseerimiskursused

12. september 2007

<br />Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59) algasidtasuta kolmekuulised koolitused puuetega inimestele- koolituseeesmärk on parandada suhtlemist ja toimetulekut- õpetada praktilisioskusi info otsimisel ning edasiste õppimis- ja töövõimalusteleidmisel.

Kahes- eesti ja venekeelses rühmas on kokku 24 osalejat. Nädalastoimub kaks 4- tunnist koolituspäeva- kus tutvustatakse ka õppimis-ja täiendkoolituse võimalusi- käiakse koos kultuuriüritustel-ekskursioonidel ja looduses. Kursusi viivad läbi psühholoogidOksana Peetsalu ja Liisa Raudsepp.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099