13. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa Komisjoni Humanitaarabi amet (ECHO) osaleb Tallinnas Maailmapäeval

PRESSIKUTSE 14. september 2007

<br />Homme 15. septembril kell 12-19 toimub Tallinnas Tammsaare Pargiskogupereüritus Maailmapäev 2007- mille raames Euroopa KomisjoniHumanitaarabi amet (ECHO) korraldab avalöögi kolme järgmise nädalajooksul Baltimaid läbivale teavituskampaaniale "Humanitaarabi- kaSina aitad!".

Ajakirjanikud on kutsutud ECHO telki vestlema<br />- kampaania kohaliku patrooni- näitlejanna ja laste õigustekauaaegse eestseisja <strong>Elle Kulliga</strong>;ning <br />- Brüsselist saabunud ECHO peadirektoraadi informatsiooniosakonnajuhataja <strong>Simon Horneriga</strong>.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099