18. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab Euroopa kunstiteraapiate konverents "Kunstid kunstiteraapiates - uued väljakutsed- uued silmapiirid"

Tallinna Ülikool Pressikutse 19. september 2007

<br />Täna- 19. septembri õhtul avatakse Tallinna Ülikoolis nädala lõpunikestev Euroopa kunstiteraapiate 9. konverents "Kunstidkunstiteraapiates - uued väljakutsed- uued silmapiirid". Iga kaheaasta järel Euroopa erinevatesse kunstiteraapiate keskustessepraktikuid ja teoreetikuid kokku toov rahvusvahelineerialakonverents jõuab tänavu esimest korda Eestisse.

Konverents avatakse täna- 19. septembril kell 19.00 TallinnaÜlikooli aulas (Narva mnt 25- III korrus). Tervitussõnavõttudegaesinevad Euroopa Kunstiteraapiate Hariduskonsortsiumi juhatuseliikmed Pariisi Descartes'i Ülikooli teadlane Christine Lapoujadeja Plymouthi Ülikooli teadlane Sarah Scoble ning konverentsiTallinna poolne korraldaja Tallinna Ülikooli dotsent EhaRüütel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099