19. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaares jaotakse tasuta 10 000 DUREXi kondoomi

20. september 2007

<br />Sellel laupäeval 22. septembril Raiekivi säärel ja lossi pargisjaotab kauplus SPORDIEXPERT 10 000 DUREXi kondoomi. Kondoomidsaavad kõik soovijaid ilma mingi vanuse või soolise piiranguteta.Kondoome jaotakse "Spordiexperdi Saaremaa MeistrivõistlusteTänavakorvpallis 2007" ja "Saaremaa 9. Turvapäev 2007" ürituseraames kõikidele osalejatele ja külastajatele. Lisaks kondoomidelejaotatakse 2000 libestid DUREXi kaubamärgilt FEEL. Samuti leiavadnoored tasuta kondoomid sporditeatmiku SPORT 24/7 vahel.

Kaupluse SPORDIEXPERT ostu- ja müügijuhi Marko Toomere sõnul onkondoomide jaotamine eelkõige AIDSi ja HIVi vastane üritus.Koostöös Saaremaa Harrastussportlaste Klubi- Kriss Trading OÜ(DUREXi maaletooja) ja kauplusega SPORDIEXPERT on tasuta kondoomidejaotamise kampaania Saaremaa jaoks esmakordne nähtus ja võib ollaka natuke hullumeelne. Kuid ürituse projektijuhi Rain Arro sõnul:"Tasuta kondoom on siiski parem- kui tasuta saadud HIV võiAIDS!".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099