22. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalkampaania kutsub vanemaid ja teismelisi koos kasvama

23. september 2007

<br />Esmaspäeval- 24. septembril algab teismelistele ja nende vanematelesuunatud sotsiaalkampaania "Kasvame koos". Kampaania kutsub ülevaatama oma igapäevaseid käitumismustreid- mis võivad viiaüksteisest eemaldumise ja mittemõistmiseni.

Kampaania eestvedaja- Perekeskuse "Sina ja Mina" juhataja LianeLeesmenti hinnangul on suur väljakutse osata näha oma teismelisesiseennast. "Kampaania annab mõtteid- mida saame ise teismelise võivanemana teha- et meie suhted oleksid paremad-" rääkisLeesment.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099