23. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

????????? ???? ???????????? ???????? ???????????? ? rate.ee

24 ???????? 2007 ?.

<br />? ?????? ?????????????? ??? ????????????????? ??????? ????????????? ???????????? ???????? ????? ???????????? ? ?????????? ??????????????? ? ????????? rate.ee.

26 ???????? ?? ???? ???? ????? ?????????? ???? ????????????????????????- ??????? ? ????? ??????? ????????????? ? ???????. ?? ???????????????? ?????????? ????? ???????????? ???????? ????? ????-???????????? ???????? ????? ???????? ???????? ??? ????? ?????????????????? ?????- ? ? ?????? ??????? - ????????. «?????? rate.ee -???- ??? ??????? ????????- ????????????? ????? ??????? ???????????????- ? ??????? ?? ????? ?????????? ??? ?????????????? ????????? ???????????? ? ????. ? ??????? ?????? ?? ??????? ??????????????? ??????????? ?? ???? ??????????? ???????????? ?????????-?????? ??????????? ????? ???? ?????? ?? ???????? ????????? ????????? ?????????»- - ??????? ????.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099