24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rohelised alustavad Avatud Ruumidega Steri kiirgustehase teemadel

25.09.2007

<br />Roheliste erakond alustab Eesti eri paigus Avatud Ruumi meetodil(ARM) olulistel teemadel rahvakoosolekute korraldamist- esimenesellelaadne koosolek oktoobris käsitleb Steri kiirgustehaseküsimuste ringi.

Erakond Eestimaa Rohelised (EER) ootab kõiki Steri kiirgustehaseja üldse kiirgusprobleemide üle südant valutavaid inimesi 7.oktoobril kell 12 Vanamõisa seltsimajja- Alliku külla- Allika tee10. Avatud Ruumi meetodil peetavat arupidamist juhivad EER juhatuseliikmed Mikk Sarv ja Marek Strandberg.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099