25. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogus toimub südametervise teemaline avalik istung

26. september 2007

<br />Neljapäeval- 27. septembril kell 14 algab Riigikogusotsiaalkomisjoni eestvedamisel Valges saalis avalik istung Euroopasüdametervise käivitamisest Eestis.

Sotsiaalkomisjoni esimehe Heljo Pikhofi sõnul on südameterviseteema väga tõsine- kuna südame- ja veresoonkonna haigused on Eestispeamised varajase surma põhjused. Seetõttu on loogiline- etparlamendi sotsiaalkomisjon seda teemat ka tõsisemalt käsitleb.Pikhof: "Vaadates näitajaid- millega püsime Euroopa tipus- võibjulgelt öelda - Eesti inimesel puudub aukartus elu ees. Kuiostetakse uus auto- jälgitakse selle mootori töötamist ülimatähelepanuga. Süda ehk siis elu ise aga oleks justkui niisamasaadud."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099