27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muutused tegevuslubade registris

Ravimiameti peadirektori 11.09.2007 ja 19.09.2007.a. otsustega toimusid tegevuslubade registris järgnevad muudatused:

<strong>1. Tegevusluba uuendati alates 01.10.2007<br /><br /></strong>Terve Pere Apteek OÜ (Keila Raeapteek)<br />OÜ Raja Apteek (Raja Apteek)<br />OÜ Saposteks (Gonsiori Apteek)<br />OÜ Sella MT (Võru Väike Apteek)<br />Karmen Kampura Apteek (Lelle Apteek)<br />Tiina Järsi Alatskivi Apteek (Alatskivi Apteek)<br />OÜ Torma Apteek (Torma Apteek)<br />SA Läänemaa Haigla (haiglaapteek)<br />AS Ida-Viru Keskhaigla (haiglaapteek)<br />AS Valjala Söödatehas (veterinaarapteek)<br />OÜ KBM Pharma

<br /><strong>2. Muudeti andmeid järgmistel tegevuslubadel<br /><br />-seoses üldapteegi tegutsemiskoha muutusega alates13.09.2007:<br /></strong>Terve Pere Apteek OÜ (Viru Apteek)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099