30. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koolinoored ütlevad ei vägivallale

01.10.2007

<br /><strong>Koolinoored ütlevad ei vägivallale - fotonäitus "Meie saamehakkama vägivallata" Viru Keskuses</strong>

Alates 3. oktoobrist on võimalik Viru Keskuses vaadataLastekaitse Liidu fotonäitust "Meie saame hakkama vägivallata".Käesoleva aasta kevadel kuulutas Lastekaitse Liit välja koolinoortefotokonkursi- mille eesmärgiks oli väärtustada ja esile tuuasallivaid hoiakuid ning abistavaid ja sõbralikke suhteid koolis.Töid laekus koolidest üle Eesti- suurima panuse andsid SaaremaÜhisgümnaasium- Kohtla-Järve Kesklinna Gümnaasium ja LihulaMuusika- ja Kunstikool.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099