1. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mylan announces appointment of Didier Barret as President- Europe- Middle East and Africa

PITTSBURGH- Oct. 2 /PRNewswire-FirstCall/ -- Mylan Inc. (NYSE: MYL) today announced the appointment of Didier Barret to the position of President- EMEA (Europe- Middle East and Africa) following the completion of Mylan's acquisition of Merck's Generics Group today.

At Merck Generics- M. Barret most recently served as RegionDirector- EMEA- reporting to the CEO. He was promoted to thatposition in 2004 following his role as Area Director for SouthernEurope- where he was responsible for France- Belgium- Italy- Spainand Portugal. He established Merck Generics' first operations inFrance in 1995- growing the business to exceed euro 341 million insales by 2006. Prior to this- M. Barret held several positionswithin Merck's branded division- including sales and marketing inthe UK and France.

Mylan Vice Chairman and CEO Robert J. Coury commented: "We arevery pleased to welcome Didier to the senior leadership team atMylan. He is a phenomenal operator and leader- having created MerckGeneric's business in France literally from nothing to becoming thestrong and growing business it is today. Under his leadership ofthe EMEA region since 2004- growth from operations in theseterritories has been extremely impressive- at around 12% annualcompound growth. As we take our place as a global leader in thegenerics and specialty pharmaceutical industry- Didier will play akey role in ensuring that we maximize our many opportunities forgrowth and success moving forward in the EMEA region."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099