1. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalministeerium peab vajalikuks ravimiseaduse muutmist

2. oktoober 2007

<br />Reedel- 28. septembril sotsiaalministeeriumis toimunud ümarlaualräägiti ravimite müümisest teistes Euroopa Liidu riikidesväljakirjutatud retseptide alusel- ravimite müügiettevõtetekoondumisest- ravimite kättesaadavusest maal ja mitmetest teistestprobleemidest tänases ravimiregulatsioonis.

Reedel toimunud kohtumisel apteekrite- arstide ja ettevõtjate(ravimitootjad- ravimite hulgimüüjad- apteegipidajad) esindajategaütles sotsiaalminister Maret Maripuu- et ravimiseadust tuleksmitmetel põhjustel muuta ning sotsiaalministeerium on kokkukutsunud erinevad osapooled- et nende vaatekohti ja arvamusikuulata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099